Vrhunski kardinal Vatikana pridružit će se elitnim globalistima u tajnom sastanku

Italija – Vrhunski kardinal Vatikana pridružit će se globalističkim elitama iz zapadne Europe i Amerike u tajnom zatvorenom sastanku ovog tjedna kako bi se, među ostalim, raspravljao o populističnom rastu u Europi kao i američkim izborima.

Kardinal Pietro Parolin, 63, državni tajnik Vatikana, pozvan je da se priključi globalnom Bilderberg sastanku 2018. godine u Torinu, Italija.

Susreti Bilderberga korišteni su kao forum za svjetske elite od 1954. godine kako bi unaprijedili svoju viziju svijeta. Sudionici mogu slobodno koristiti informacije iz rasprava. Nitko ne smije otkriti tko je što rekao.

Visoki pojedinci koji su neko vrijeme sudjelovali na sastanku Bilderberga uključuju elite kao što su David Rockefeller, Bill Gates, Bill i Hillary Clinton, Angela Merkel, Tony Blair, Emma Bonino i Pierre Elliott Trudeau.

Neki vatikanski promatrači pitaju se hoće li Parolin isporučiti posebnu poruku od pape Franje nazočanima. Od svog izbora 2013. godine, papa Franjo podupire globalističke ciljeve, poput klimatskih promjena i ciljeva održivog razvoja UN-a. Parolin će biti prvi gost iz Vatikana koji prisustvuje sastanku Bilderberga.

Kardinal je jedan od najmoćnijih službenika Kurije. Parolin je tvrdio da je poučavanje pape Franje u Amoris Laetitia “pomak paradigme” za Crkvu. Kineski kardinal Zen ga je kritizirao zbog Vatikanskog “samoubilačkog” dogovora s Kinom. I bio je uključen zajedno s Vatikanom u iznajmljivanju poznatog homoseksualno nastrojenog odvjetničkog društva, koje je tražilo zatvaranje katoličke web stranice koja kritizira Papu Franju.

Kritičari okupljanja Bilderberg vjeruju kako su ti sastanci potkopali demokraciju.

“Veoma tajnoviti godišnji sastanak grupe Bilderberg je došao pod povećalo iz godine u godinu,” izjavio je Daniel McAdams za LifeSiteNews. McAdams je izvršni direktor Instituta Ron Paul za mir i prosperitet.

“Ovi Bilderberški globalisti preziru ne-elite, a osobito nacionalnu suverenost i glas naroda”, nastavio je McAdams.

Prema McAdamsu izbor kardinala Parolina neobičan je izbor gosta.

“Iako je Rimokatolička Crkva uistinu globalna organizacija, srećom nije globalistička organizacija”, kazao je. “Iako uključivanje kardinala Parolina na ovogodišnji sastanak ne bi nužno trebalo izazvati naš prezir, trebali bismo shvatiti da Bilderbergeri i slična udruženja uglavnom elitistička, češće proturječe nego podržavaju Katoličko učenje.”

McAdams je dao primjer milijardera Bill Gatesa kao redovitog sudionika susreta Bilderberg i ukazao na njegov sukob s Katoličkim učenjem o životu i obitelji.

“On je u rekordu onih koji podržavaju neke od najvažnijih anti-katoličkih stavova”, rekao je McAdams. “Na TED razgovoru prije nekoliko godina, Gates je otvoreno opisao kako možemo smanjiti svjetsku populaciju za milijardu.”

“Njegova preporuka? Korištenje “novih cjepiva, zdravstvenih i reproduktivnih zdravstvenih usluga, mogli bismo smanjiti (stanovništvo) za čak 10 ili 15 posto”, rekao je McAdams, citirajući Gatesa. “To znači ubijanje beba da bi postigao svoj cilj smanjenja emisije ugljičnog dioksida”.

McAdams se pitao je li Parolin prisustvuje sastanku kako bi evangelizirao svjetske elite ili se povezao s njima.

“Da je kardinal Parolin prisustvovao sastanku i dao beskompromisnu obranu Katoličkog stajališta o pitanjima kao što je život i načela supsidijarnosti, trebali bismo biti zadovoljni što je “mahao zastavom na neprijateljskom teritoriju”, kazao je.

“Međutim, ako je njegova jedina svrha da se drži s elitama i tako da neku vrstu legitimnosti događaju koji potkopava naše Katoličke principe, tada bi njegovo sudjelovanje trebalo vrlo negativno shvatiti”, zaključio je McAdams.

https://www.lifesitenews.com/news/top-vatican-cardinal-to-join-elite-globalists-in-secretive-bilderberg-meeti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *