Za čovječanstvo je jedini istinski mir Isus Krist. Franjo katolike uči drugačije

Ovo je službeni logo pape Franje za posjet Egiptu 28. i 29. 04. 2017. objavljen od strane Egipatske Katoličke Crkve, navodi Vatikanski radio.

Prema navodu radio Vatikana, tri su glavna elementa prisutna na ovom logu: Egipat, papa Franjo i Mir – “papa Mira u Egiptu Mira” riječi su na Arapskom i Engleskom jeziku na dnu slike.

Egipat je predstavljen rijekom Nil simbolom života, piramidama i sfingom, koji ističu dugu povijest ove civilizacije.

Križ i polumjesec u centru slike loga, predstavljaju koegzistenciju između različitih komponenata Egipatskog naroda. 

Bijela golubica predstavlja mir, što je i najveći dar kojem svako ljudsko biće treba težiti, a i dobrodošlica svim monoteističkim religijama. 

I konačno golubica koja prethodi papi Franji, kako bi najavila njegov dolazak kao pape mira u zemlju mira, javio je 31.03.2017. Vatikanski radio.

Komentar: Križ i polumjesec bez Isusa Krista simboliziraju put ka jednoj svjetskoj religiji (u ovom slučaju tzv. krislam), kojoj jasno smeta Isus, a tu je i golubica koja može predstavljati i Duha Svetoga koji kao blagoslivlja svaki potez ovoga pape, čineći svetogrđe stavljajući se na mjesto Boga. Sve ovo se i potvrđuje zadnjom rečenicom o dobrodošlici svim monoteističkim religijama nove evangelizacije, koja jasno zabranjuje i nema nikakvu potrebu za širenjem istine Isusove Riječi: nema imena pod kapom nebeskom koje bi ljudima moglo donijeti spasenje osim Imena Isusovog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *