Za lažnog proroka Djevica Marija je sasvim obična žena

Lažni prorok (papa Franjo), još jednom obezvrijeđuje Bezgrešno Začeće ili Djevicu Mariju, niječući Njenu bezgrešnost i vrline, u svojoj novoj knjizi intervjua sa Don Marcom Pozzu-om. Neke najvažnije izvatke iz Bergoglijeve nove knjige, prenose talijanski dnevni listovi. http://www.lastampa.it/2018/10/08/vaticaninsider/the-pope-ill-tell-you-about-mary-a-normal-girl-KTgt8GlyojXrw5SXmhQaHJ/pagina.html

“Ona je obična normalna djevojka sa sela, koju može imitirati bilo koja djevojka današnjice, koja je otvorena za brak i obitelj.”

“I onda, nakon što je začela Isusa, postaje žena kao i svaka druga žena, ide u trgovinu, pomaže sinu, pomaže mužu, normalna.”

“Ona živi među ljudima, kao i drugi ljudi”, zaključuje Lažni prorok.

Lažni prorok, nakon toga objašnjava što se dogodilo kada se arkanđel Gabrijel objavio Djevici Mariji:

“Anđeo nije rekao Mariji – Ti si puna inteligencije, ti si inteligentna, ti si puna vrlina, ti si super dobra žena”

“Ne, on joj je rekao – Ti si puna milosti, a to znači puna zahvalnosti i ljepote, a ne vrlina!!!”

No mi znamo puno bolje od lažnog proroka Bergoglia, o tome tko je uistinu Blaženo Bezgrešno Začeće, Majka Spasenja ili Djevica Marija

Ona koja je sačuvana od istočnog grijeha i čiji život služi kao primjer i uzor svim majkama, uopće nije slična, niti najmanje običnim djevojkama današnjice. Ona je bezgrešna, puna vrlina: kao što su mudrost, ustrajnost, blagost, suzdržljivost, poniznost, a pored svega pokornost Volji Božjoj.

Nju nikako ne možemo uspoređivati sa običnim “normalnim” ženama, koje se možda i dobro brinu za svoju obitelj, jer dobro i savršeno nije isto. Jer to bi onda bilo isto kao da kažemo, da je i svaki normalni muškarac današnjice isti kao i Isus Krist. 

Ali svi znamo da to nije tako , jer Isus bijaše sličan nama po svemu osim po GRIJEHU.

Ako ne znamo što je to grijeh sjetimo se početka svake Mise, kada se ispovijedamo zbog grijeha mišlju, riječju, djelom i propustom.

Stoga ako netko namjerno obezvrijeđuje nadnaravno Božansko podrijetlo i vrline Marije i Isusa, te umanjuje Njihovu Svetost, onda zapravo želi reći : Isus i Marija bili su obični griješnici kao i svi mi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *