Zabranjen molitveni skup u Veroni

Prenosimo zadnje vijest iz Italije o don Minutellai. Potpuno mu je oduzeta svećenička služba, Sveta Misa i definitivno Župa. Ekskomuniciran je, podvrgnut kanonskim sankcijama, zabranjen mu je susret sa vjernicima u Veroni, ne smije više govoriti na svojem radio – Domina Nostra. 

Čak je i vjernicima koji su htjeli otići do Verone da se mole sa don Minutellaom i klanjanju Euharistijskom Isusu, zabranjeno da idu jer da će biti kontrolirani i tražit će se podaci o njima. Prijeti se i njima ekskomunikacijom. Naime, molitveni skup se neće ni održati jer je Crkvena uprava kod vlasti tražila da se sve zabrani.

Skup je bio sazvan za 22.04. u dvorani Sporta Palaferroli u Veroni, skup molitve i vjere, za kršćanski otpor katolika koji su umorni od sve većeg širenja hereza “koje provodi Crkveno vodstvo”. Sudionici su trebali doći sa Krunicom i skupu je trebalo prethoditi Euharistijsko noćno klanjanje. Don Minutella je pozvao da se donesu bijelo – žute zastave Vatikana – one lijepe zastave sa ključevima Svetog Petra. Sada je sve zabranjeno.

Od Don Minutellae se zahtjeva da traži oproštenje od biskupa i povuče sve što je govorio. Da izjavi da što je govorio nije istina.   

Komentari vjernika: Strašno! Crkva djeluje potpuno kao grozna i sablazna inkvizicija; imat ćemo progone od Crkve kao od svijeta i Antikrista, upravo od Crkve. To je sve naviješteno od proroka i u Svetom Pismu, u Otkrivenju.

Don Minutella kaže: “Postupali su sa mnom, kao da sam mafijaški bos:” “Udaljen svećenik koji se hoće oduprijeti papi Franji”.

U Italiji se šuška: “Ne smiješ ni pisnuti protiv Franje, odmah si špijuniran upravo i od vjernika.”

Don Minutella je rekao da u Crkvi djeluje jaka špijunaža.

Ovo su njegove riječi izgovorene pred Oltarom za vrijeme propovijedi pri Svetoj Misi u kojoj upoznaje svoje župljane sa odlukom biskupa: “Prava Crkva živi mučeništvo, tko nije poslušan zatvore mu se usta i izbaci ga se vani.” Pozvao je sve one koji hoće “braniti Učiteljstvo Svete Katoličke Crkve da izađu na vidjelo spasiti Rim.” Govorio je također o “velikoj apostaziji, mučeništvu i izbacivanju.” Don Minutella nastavlja: “U pozdravu ovoj Crkvi koje me ne želi kažem: Zbogom lažna Crkvo, ostat će beskorisne građevine, bog multinacionalne sramote, prostitutka nedostojna koja se prodala moćnicima svijeta.”

Poziv Don Minutellae na talijanskom jeziku može se naći na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=KUS5aKfeQtQ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *