Zagreb postao žarište jedne svjetske religije

Nakon četrnaest stoljeća katoličanstva u Hrvata, 4. veljače 2020. godine bit će zapamćen kao tužni dan kada je hrvatski crkveni i politički vrh (uključujući predsjednicu i premijera) u Zagrebu okupio svjetske religijske vođe kako bi promicao dokument koji heretično tvrdi da Bog želi mnoštvo religija i kako bi se utro put pošasti jedne svjetske religije.

Kako prenosi IKA:

U okviru programa predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije u Zagrebu je, u utorak 4. veljače, počela dvodnevna konferencija međureligijskog i multietničkog dijaloga „Ljudsko bratstvo – temelj mira i stabilnosti u svijetu“ u organizaciji Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj, Lige muslimanskog svijeta i Hrvatske biskupske konferencije, a otvorili su je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i generalni tajnik Svjetske muslimanske lige (Rabita) Muhammed bin Abdul Karim Al-Issa. (…)

Pozdravljajući okupljene, predsjednik Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimir Puljić podsjetio je da je prošle godine upravo 4. veljače 2019. papa Franjo u prigodi prvog posjeta u povijesti Arapskom poluotoku potpisao „Deklaraciju o ljudskom bratstvu za mir u svijetu i zajednički suživot“ skupa s imamom džamije Al-Azhar, Ahmadom Al-Tayyibom u Abu Dhabiju.

“Nakon potpisivanja Deklaracije Papa Franjo je kazao kako „nema alternative: Ili gradimo budućnost zajedno, ili neće biti budućnosti“, te dodao da se „religije ne mogu odreći hitnog zadatka gradnje mostova među narodima i kulturama“.

Eto, naši biskupi su progovorili jezikom “dijaloga”, “građenja mostova”, “tolerancije”, “jednakosti”, ljudskog bratstva”, “inkluzivnosti”, “kulture susreta”, slobodnozidarskim jezikom i jezikom drugih fraza koje su danas zamijenile Kristov govor Evanđelja, pošto je on uvredljiv i neprihvatljiv novoj svjetskoj religiji.

Dakle predsjednik Hrvatske biskupske konferencije poručuje svima da nema

alternative heretičnoj deklaraciji iz Abu Dhabija i zajedničkoj budućnosti u izdaji Krista koju ta deklaracija proklamira!

Zar smo dočekali nakon Hrvatskog krsnog zavjeta kneza Branimira i bezbroj generacija koje su lile krv za Krst časni i slobodu zlatnu, da danas Zagreb postane prijestolnica Jude Iškariotskog? Zar smo dočekali da se baš u Zagrebu rađa luciferovo konačno riješenje za ljudski rod – jedna svjetska religija – kroz obmanu ljudskog bratstva religija svijeta i odbacivanje Kristove spasiteljske uloge kao JEDINOG Puta, Istine i Života?

Zar će naša Crkva u Hrvata složno prihvatiti ovu herezu? Zar doista nema nitko tko će dići glas da ne bi trebalo širiti herezu i štoviše pretvoriti hrvatski glavni grad u središte proslave ove grozote? Pa braćo hrvatska znate li kakva će nas kazna stići?

Što je Zvonimirova stoljetna kletva prema ovome?

Hrvatski politički čelnici, koji su se nažalost stavili u službu ostvarenja planova Božjih neprijatelja u našoj zemlji od podupiranja sodomskih zakona i praksi do tolerancije prema holokaustu abortusa koji se kod nas nesmetano provodi, pozdravili su ovu konferenciju jer je to naravno nešto što njihovi gospodari zahtijevaju. Zdušno su pozdravili heretičnu deklaraciju kao i to što je Hrvatska ovih dana sjedište ovog pokreta kao i sjedište zvjeri s deset rogova, europske unije.

Oprosti im Gospodine svima ako ne znaju što čine! Smiluj nam se Gospodine, oprosti hrvatskom narodu ovu izdaju i opačine! Otvori oči naših biskupa, zazivamo te i vapimo Gospodine! Smiluj nam se Kriste Spasitelju, Ti si jedini Put Istina i Život vjernim Hrvatima koji Te se nisu odrekli i koji Te se nikada ne će odreći! Milostiv budi Gospodine i oprosti nam!

3 komentara

 1. ivana

  Dragi Križari uskoro će na Majku Božju Lurdsku biti 7 godina da je odstupio papa mučenik Benedikt. Sve se sužava i brzo idu događaji najavljeni u Knjizi Istine. Ako sada lažni prorok izda lažnu pobudnicu punu hereze i krivovjerja, sigurno će naš dragi papa Benedikt bježat i Rima kako navješteno i to nam je drugi znak ped upozorenje. Prvi je video sestre Nives iz Španjolske koja govori o poruci Garabandala da će UPOZORENjU predhoditi jedna sinoda.I to je ova poganska sinoda. A sada na Stepinčevu 60 godina od njegove smrti. Na katedrali nema plakata za trodnevnicu. Molimo za papu Benedikta,naše obitelji pastire biskupe naše crkve za obračenje i prosvjetljenje. Zagovor Svetog Alojzija Stepinca i po zagovoru Gospe Lurdske da nam crkva ozdravi iz nutra .Lažni prorok je rekao premijeru da budemo strplivi u vezi kanonizacije. On nas uči strpljivosti .Plenković ga pozvao u Hrvatsku, a on mu odgovorio da su važnije države s periferije. Kada je bio u Bosni slomio mu se pastirski štap na tri dijela. Tko zna šta bi bilo da dojde u Hrvatsku. Mjesto mu je trenutno u poganskom Vatikanu.

 2. Petar

  Što na ovo kaže prvi Hrvatski Svetac, Sveti Nikola Tavelić?

  Njega su nevjernici ubili, a zbog toga što je širio Kristovu Riječ.

  Kako nadbiskup Puljić misli doći pred Boga?

  Kad ga Krist bude pitao: Želimire kako si mogao tvrditi da treba graditi budućnost sa nevjernicima ili da je neće biti?

  Zar nisam Ja jedina istinska sadašnjost, prošlost i budućnost?

  Zašto si širio laž: “Ljudsko bratstvo – temelj mira i stabilnosti u svijetu”?

  Trebao si širiti Istinu: ” Isus Krist – temelj mira i stabilnosti u svijetu”

 3. admin

  Hvaljen Isus i Marija!

  Ako ne ide drugačije, komentare napišite sa strane u wordu ili negdje, pročitajte što ste napisali, pa onda objavite. Ovo naglašavam najprije zbog gramatičkih ali i činjeničnih grešaka koje se događaju zbog brzine pisanja ili rastrešenosti.

  Drugo, ako ste nešto komentirali i nitko drugi ne komentira, suzdržite se i vi.

  Čekajte da drugi komentiraju.

  Ne može jedna osoba imati deset zadnjih komentara na stranici.

  Nije u redu ni da ima tri komentara za redom.

  Treće, ako bilo tko objavi bilo što, što je potpisano kao nekakva objava, bez jasnog izvora ili sumljivog izvora, to će biti izbrisano onaj tren kad bude uočeno.

  Ne osuđujte druge komentatore.

  Ne pametujte i ne propovjedajte, ne psujte.

  Pokušajmo komentirati Kršćanski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *