Bojno polje Malte

Malta 25.01.2017. Blagdan obraćenja Svetog Pavla.

Veri Catholici, Međunarodna udruga Katolika za obranu vjere, napisala je otvoreno pismo biskupima Malte i dala objaviti isto pismo u malteškim dnevnim novinama The Times of Malta. Otvoreno pismo biskupima Malte i Gozoa odnosi se na biskupski nedavni pastoralni dokument, u kojem oni otvoreno odobravaju Pričest onima koji žive u grijehu.

Republika Malta, jedna od najmanjih država u Europskoj Uniji, je republika koja se sastoji od brojnih otoka, najveća dva su Malta i Gozo. Nadbiskup Malte je msgr. Charles Jude Scicluna, rođeni Kanađanin; biskup Goza je msgr. Mario Grech, rođeni Maltežanin.

Aktualni tekst otvorenog pisma je u jpg formatu i možete ga pogledati na novinskoj stranici klikom na sliku :

https://vericatholici.wordpress.com/2017/01/24/open-letter-to-the-bishops-of-malta/

Biskup Grech je prije pet dana priznao da su što se tiče njihovog spornog pastoralnog dokumenta on i nadbiskup Scicluna u potpunom jedinstvu sa Franjom.

http://marklambert.blogspot.hr/2017/01/scicluna-grech-pope.html

Grech se obraća svojim vjernicima kako bi opravdao svoju poziciju i onda kaže doslovno: „ primijetio sam da među stadom ima onih koji nisu rigidni samo prema sebi, nego i prema drugima i tako vas zbunjuju. Uistinu oni bi rekli da mi biskupi vas zbunjujemo! Ako želite garanciju da je naše učenje isto kao i učenje Crkve. Uvjeravam vas da smo ja i nadbiskup u potpunom jedinstvu sa papom Franjom.

https://soundcloud.com/user-1315623/kapitlu-8-tal-amoris-laetitia

Ovo priznanje daje dodatnu težinu cjelokupnoj situaciji u Crkvi i ružna stvarnost ovoga antipontifikata se sve više vidi. O nekim detaljima događaja na Malti smo već pisali.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/u-svijetlu-malte-dodatna-pitanja-o-poziciji-kardinala-mullera/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *