Kardinal kojega je imenovao Franjo, osobno dočekao „ LGBT hodočašće“ u katedrali

U Nedjelju 21. 05. 2017. kardinal Joseph Tobin je osobno dočekao homoseksualce u Katedralnoj Bazilici Svetog Srca u Newarku, što je bilo dio takozvanog LGBT hodočašća.

Na svojoj facebook stranici svećenik James Martin, SJ je čestitao kardinalu sa: „Bravo!“ Martinu je već poznat kao neprijatelj Katoličkog moralnog učenja.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/neki-sveci-su-vjerojatno-bili-gay-kaze-vatikanski-savjetnik-koji-podupire-stavove-homoseksualaca/   

Interesantno je da je kardinal Tobin jedan od najvećih Vatikanskih i US crkvenih dužnosnika koji je hvalio Martinovu knjigu koja uskoro treba biti objavljena.

Martin je nastavio: „Čestitam njegovoj eminenciji jer je dočekao grupu koja se često osjeća isključena iz vlastite crkve.“

Martin je jedan od male grupe zaraženih klerika, ali ova grupa raste. Oni traže da okrenu učenja Crkve i da potkopaju prirodni zakon, kako bi prigrlili homoseksualne odnose kao ravnopravne onima koji postoje između muža i žene.

Ovaj događaj je organizirala nadbiskupija Newarka u suradnji sa Interfait Collaborative, grupom koja „ potiče dijalog da bi se promovirali efektivni modeli LGBT misionartva.“ Prema web stranici ove grupe, kardinalu Tobinu su se pridružili i drugi klerici iz regije. Predsjedao je vlč. Francis Gargani, kojemu je pomagao đakon katedrale, u prisutnosti biskupa Cruza, rektora katedrale.

Nekoliko svećenika iz raznih redova i župa je također koncelebriralo. Prije davanja završnog blagoslova, biskup Cruz je govorio o njegovom omiljenom viđenju Bazilike koja ima vrata širom otvorena, da svakoga dočeka sa ljubavlju Božjom.    

https://www.lifesitenews.com/news/francis-appointed-cardinal-personally-welcomes-lgbt-pilgrimage-to-cathedral

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *