Papin savjetnik ponovio poziv Crkvi da ugasi ETWN, sve dok ne otpuste Raymonda Arroyoa

20. 02. 2018. Papina osoba od povjerenja svećenik Antonio Spadaro ponovio je poziv za cenzurom ETWN-a, sve dok se ne riješe Raymonda Arroyoe.

Poziv za Crkvenom zabranom Katoličkog medija ETWNa, jedan je korak do ekskomunikacije. Zabranjuje osobi ili ljudima pristup većini Crkvenih Sakramenata.

Za one koji ne znaju, sve se ovo događa zbog emisije na ETWN – u, pod imenom World Over. 

Arroyo je autor brojnih knjiga i njegova emisija World Over emitira se od početka pomutnje pape Franje, analizirajući zabrinjavajuće događaje u Crkvi danas.

Emisija World Over objavila je nedavni govor svećenika Spadara na Georgtown Sveučilištu. Arroyo je tražio intervju sa Spadarom, no ovaj ga je odbio pod izlikom da je previše zauzet.

Za vrijeme ovog govora na Georgtownu, Spadaro je izjavio “Papa je svjetlosnim godinama daleko od teoretičara sukoba civilizacija. Franjo pokušava razriješiti govor otrovnog sukoba religija, koji stvara strah kaosa.” 

Svećenik Murray rekao je Arroyou kako su ove izjave zbunjujuće, jer svode ljudski život na jednostavnu dječju igru “Kralj brda”, u kojoj je cilj što duže ostati na vrhu brda. “Međutim, Crkva uči potpuno suprotno. Ljudski život služi ispunjenju Božje Volje, spoznanju te volje, a nakon toga pokušaju izmirenja društva sa tom Voljom.”

“To znači identificirati stvari koje su zle i osuditi ih,” rekao je Murray.

https://www.lifesitenews.com/news/papal-advisor-retweets-call-for-pope-to-shut-down-ewtn-unless-they-fire-ray

O Spadaru smo pisali više puta, ovdje podsjećamo na jedan od njegovih bisera:

Bergogliov bliski prijatelj niječe jasnoću Katoličke vjere. 2+2 može biti 5?

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *