Peron – Gelli – Bergoglio

Nedavno je objavljen OVAJ jako dobro napisan, informativan i pronicljiv članak o povijesti Jorgea Maria Bergoglia u Argentini, tijekom desetljeća prije nego što je uzurpirao Petrovu katedru u ožujku 2013. godine.
Članak je na engleskom jeziku te osim gore navedenog govori i o nekim stvarima koje su uslijedile kada je napustio Argentinu i došao u Rim.
S obzirom da smo na ovim stranicama to već dobro obradili usredotočit ćemo se na prvi dio članka i proći neke činjenice koje do sada nismo znali.
Na početku saznajemo da je možda najopasnija mreža slobodnih zidara koja je ikada napala Crkvu loža Propaganda Due (P2) u Italiji. Njeni su se članovi navodno odrekli lože 1976. godine nakon što su procurili njezini tajni planovi za infiltraciju u Crkvu i državu, ali istina je da grupa P2 nikada nije raspuštena, već nastavlja kao i prije ali pod drugim imenom.
Osnovana 1877. godine, P2 Loža nastavlja s radom pod Velikim Orijentom Italije i aktivna je također u Argentini. Daleko od toga da je obični mafijaški lanac koji se bavi pranjem novca i političkim ubojstvima (što i čini), P2 je đavolsko tajno društvo vještaca i okultista koji su prvenstveno usredotočeni na infiltraciju i subverziju Katoličke Crkve.
Godine 1974. set od 34 masonske smjernice za uništenje Katoličke Crkve pojavio se u javnosti na šok i zaprepaštenju članova P2 u Italiji. Izdane 1962. godine, smjernice su polako primjenjivane od Drugog vatikanskog sabora, ali u punini dolaze do izražaja sada pod „papom Franjom“. Iako ne možemo točno odrediti kako su smjernice procurile u javnost, opće je mišljenje da su slučajno procurile iz lože P2 pod ozloglašenim Liciom Gellijem, Velikim meštrom lože, nakon čega su članovi lože pod Gellijevim vodstvom bili prisiljeni “odreći se” lože.
Gelli je imao veze s osobama vrlo visokog profila u Italiji i inozemstvu, posebice u Argentini, gdje je bio u bijegu dugi niz godina. Upravo su Gelli i P2 vratili argentinskog diktatora Juana Peróna na vlast 1973. godine.
Gelli je bio blizak osobni prijatelj s Perónom koji mu je zauzvrat dodijelio Gran Cruz de la Orden del Libertador u kolovozu 1974. godine, kao i počasni ured ekonomskog savjetnika u veleposlanstvu Argentine u Italiji.
Gelli je potvrdio da je on uveo Peróna u masoneriju i da je njihovo prijateljstvo bilo od ključne važnosti za Italiju. “Perón je bio mason, ja sam ga inicirao u Madridu u Puerta de Hierro, u lipnju 1973. godine”, rekao je Gelli. Na Peronovoj inauguraciji, bivši talijanski premijer Giulio Andreotti rekao je da je “vidio Peróna kako kleči pred Gellijem”.
Doista je zanimljivo da je Gelli boravio u Argentini s Perónom, koji je pak imao kontakt s vlč. Bergogliom koji sada stoluje u Vatikanu kao „papa Franjo“.
Michela Scolari, nagrađivana autorica i scenaristica s doktoratom komparativnih studija jedina je skrbnica memoara Licia Gellija. Scolari je poznavala pokojnog masonskog velikog meštra na intimnoj razini i putem pisanog ugovora potpisanog prije njegove smrti, Gelli je Scolariju učinio jedinom nasljednicom njegovih arhiva, a ona je provela posljednje tri godine pretražujući njegove privatne arhive.
​Od Scolarije doznajemo da je Gelli upoznao kardinala Bergoglia 1973. godine dok je bio u Argentini kako bi radio s Juanom Perónom i da se Bergoglio susreo s Gellijem prije sedam godina u njegovoj rezidenciji u Villi Wandi u Porto Azzurru u Italiji. Možemo samo nagađati o čemu su njih dvojica razgovarali!
Ono što je zanimljivo je da je Peróna Gelli vratio na vlast 12. listopada 1973. godine. To je bila ista godina kad je Bergoglio proglašen provincijalom isusovaca u Argentini. Upravo je Bergogliov položaj provincijala učvrstio isusovce u ono što su danas – birokratska monstruoznost za uništenje Katoličke Crkve.
U svojoj knjizi „Isusovci“ pok. don. Malachia Martina koji je bio savjetnik četvorici papa ističe demonsku okrutnost isusovaca u tome kako su progonili papu Pavla VI., ubili papu Ivana Pavla I. i mučili Ivana Pavla II. Naposljetku su nastavili svrgavati Benedikta XVI. s izgledima da na Petrovu stolicu postave protupapu. To je izvela mafija iz San Gallena koja se sastojala od nekoliko isusovaca.
Dugogodišnji vođa mafije kardinal Carlo Martini bio je radikalni isusovac i član talijanske masonerije. Dana 12. rujna 2012. godine, Veliki Orijent Italije izdao je dokument u kojem stoji da je pokojni kardinal Martini iniciran kao jedan od njihovih članova. Kardinal Bergoglio jako je cijenio tog istog Martinija kao i Peróna.
​Ovim zaključujemo najzanimljiviji dio članka, a sve poveznice kao i mnogo više imate na engleskom u članku OVDJE.
Puno puta smo pisali na HKZ-u o povezanosti Perona i Bergoglia pa možete istražiti tu temu ako u tražilicu ukucate riječ Peron. Otvorit će se mnogi članci uključujući i ovaj:
http://hrvatskikrsnizavjet.com/sokantno-otkrice-iz-argentine-bergoglio-je-komunist-koji-se-infiltrirao-u-crkvu/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *