Roditeljima Elfia Evansa policija blokira legalno pravo da izvedu svoga sina iz bolnice

Liverpool, Engleska, 12. 4. 2018. – Roditelji bebe Alfie Evans govore da im policija blokira napuštanje Alder Hey dječje bolnice, iako imaju pravni dokument koji kaže da njihovo dijete može slobodno ići.

Dramatični trenuci Alfievog oca Toma koji je pokušavao otići sa svojim sinom bili su emitirani na Facebook Live danas poslijepodne. 

Roditelji Alfiea Evansa spriječeni su da odvedu sina iz bolnice koja želi da umre. O tome smo već pisali:

http://hrvatskikrsnizavjet.com/sudac-se-poziva-na-pismo-pape-franje-i-tako-opravdava-ubojstvo-djeteta/

Dok se drama odvija u Alder Hey Dječjoj bolnici u Liverpoolu, LifeSiteNews je dobio pismo upućeno Alfievu ocu od odvjetnika iz Kršćanskog pravnog centra.

Odvjetnik Pavel Stroilov obavijestio je oca da ima pravo odvesti sina iz bolnice. Ipak, policija je sada tamo došla da ih zaustavi. Prijatelji uživo prikazuju napete scene u Alder Hey bolnici.

Prije sat vremena, Tom Evans se snimio u sobi svoga sina, rekavši: “Dakle, uživo sam u dječjoj sobi. Tamo je. Pogledajte ga. Ovdje je. Ovdje sam s Alfiejem.”

Pogledajte video:

 

“Tu su njegove statistike”, nastavio je snimajući strojeve. “Postoje njegovi brojevi. Pogledajte što imam ispred mene”, rekao je i snimio odvjetnikovo pismo. “Imam dokumentaciju koja kaže da imam pravo odvesti sina iz ove bolnice.”

Evans je rekao da je ukinuo dužnost skrbi bolnici.

“Alder Hey nas zaustavlja. Alder Hey zove policiju. Da ubiju moga sina. Alder Hey bolnica je zvala policiju da me zaustavi da odvedem sina.”  

“Ovo je moj sin. Pogledajte moga zdravoga, zdravoga mladića koji nema dijagnozu i zasigurno ne umire. “

“Tu je ventilator. Imamo svu opremu.”se ovdje.

Prekinut od strane bolničkog osoblja, Evans je pozvao pristaše da se okupljaju u bolnici zbog prosvjeda. Pozivajući se na “Alfijevu vojsku”, obožavatelji obitelji broje gotovo 130.000 fanova samo na Facebooku.

“Pogledajte na što je svijet došao”, rekao je Evans.

“Ovdje sjedimo, željno čekamo, da oni legalno otpuste našeg dječaka”, rekao je Evans. “Tresem se poput lista. … Zvali su policiju zbog djeteta.”

“Pogledajte kako je dječak nevin”, rekao je ponovno snimajući Alfieja. “On leži tamo željno čekajući svoj put kući. Kako je moglo doći do ovoga?”

Komentar: Ovo je primjer onoga što je rečeno u KI ima par godina o tome da EU stupa putem diktature. Nastavit ćemo pratiti ovaj i slične događaje…

https://www.lifesitenews.com/news/breaking-police-block-baby-alfie-from-leaving-hospital

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *