Svjetski dan mladih: Katolici koji su molili Krunicu za vrijeme „LGBT mise“ mogli bi završiti u zatvoru!

Prije desetak dana objavili smo članak o tzv. „LGBT misi“ koja se održala u sklopu Svjetskog dana mladih u Portugalu, te o skupini katolika koji su molitvom Bogu davali zadovoljštinu za ovu grozotu:

http://hrvatskikrsnizavjet.com/svjetski-dan-mladih-u-portugalu-misa-za-sodomiju-i-policijski-progon-pravovjernih-katolika/

Zadnji puta smo rekli kako je svećenik koji je predvodio tu grozotu pozvao policiju koja je onda odvela skupinu katolika. Kako prenosi Gloria.tv ovaj svećenik zove se James Alison, inače je homoseksualac. On je navodno želio napustiti svećenstvo jer se samo pravio da prihvaća Nauk Crkve o grijehu sodomije, no Jorge Bergoglio mu je rekao da ostane.

Dana 3. kolovoza u crkvi Gospe od Utjelovljenja u Lisabonu homoseksualac James Alison ušao je u crkvu kako bi započeo blasfemiju. Skupina od 12 katolika tada je počela moliti Svetu Krunicu na latinskom. LGBT svećenik tada je pozvao policiju, koja je optužila Rafaela da Silvu i drugu jedanaestoricu za „remećenje bogoštovlja“. Kako prenosi Medias-Presse.info dvanaestorici prijeti zatvorska kazna od godinu dana, a tajne službe prisluškuju njihove pozive, prate njihove poruke i kretanje.

Policijski progon pravovjernih katolika sada je međunarodni fenomen zemalja zapadnog svijeta. Podsjetimo se kako je niz odjela američke tajne službe pratio i progonio tradicionalne katolike u SAD-u i vjerojatno to još uvijek čini.

Rafael da Silva je izjavio da svećenici koji prikazuju „LGBT mise“ mrze Krista i Crkvu. On i njegova žena pokrenuli su u lipnju molitvenu kampanju za duhovnu obnovu Portugala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *