Katolički svećenik će biti ekskomuniciran, ako se ne zakune na vjernost Franjinoj agendi

U pravom duhu heroizma i ljubavi za Crkvu, Sicilijanski svećenik Don Minutella “stavio je svoj vrat na panj” i rekao istinu Svetog Pisma, za one koji su danas u iskušenju da povjeruju “pontifikalnom planu laži”. (2 Solunjanima 2:10)

Don Minutella je otpušten prošlog Lipnja od strane Vatikana, zbog njegovog otvorenog kritiziranja učenja Pape Franje, te se nalazi pod kaznom šutnje zadnjih 9 mjeseci, ali Rim mu sada daje šansu da se “opravda”.

Vatikan traži od Don Minutelle da zaniječe Katoličku Vjeru, to jest, da prekine sa svojom čvrstom vjernošću Crkvenom učenju i da se složi sa podmuklim učenjem pape Franje: njegovim blagoslovom preljubništva kroz AL, njegovim blagoslovom Lutera, homoseksualaca, Marxista i anti-life globalista, te njegovim neprekidnim nastojanjem da ujedini Katoličku Crkvu sa svjetskim religijama. Rim je rekao da ako Minutella ne pristane na njihove zahtjeve, on će biti ekskomuniciran.

U odgovoru na zahtjev Rima, Fr. Minutella je objavio 23 minutni video, kako bi utvrdio svoju poziciju. Njegovih 9 mjeseci poslušnosti u tišini iznjedrilo je ovo prekrasno svjedočanstvo vjere, koje moraju vidjeti svi Katolici, posebno oni koji su danas u iskušenju da pristanu na lažnu poslušnost.

Kao istinski Božji čovjek, Don Minutella shvaća da ekskomunikacija kojom mu se prijeti, nikada ne može biti važeća, nego zapravo trofej, koji Bog želi staviti na svoje izabrane. On jako dobro shvaća kada poslušnost znači počiniti grijeh ili čak grešku, osoba ne smije slušati, jer takva poslušnost je lažna poslušnost, jer ona za cilj nema ispunjenje pravde, nego samozadovoljenje i oholost.

Pozicija Minutelle je pravedna. Ako biskup ili papa izabere odvajanje od Vjere, zbog bezvrijednog pljeskanja i potvrđivanja, to je njegov izbor, ali to ne znači da mi trebamo biti kao on. Naša dužnost kao Crkve je moliti za papu, da dođe k sebi i prihvati ispravni nauk, Jedne Istinske Apostolske Vjere, kako je prenesena preko drugih papa kroz 2000 godina.

U međuvremenu naša vjernost pripada Bogu, a ne čovjeku koji upotrebljava svoj čin kako bi zaveo Crkvu. Don Minutella ističe kako Crkva “lažnog milosrđa” napreduje u globalnom planu, da donese Jihad “izbjeglica” , koji će prekinuti mir i vedrinu Kršćanskih nacija, donoseći “giljotinu” vjernim Katolicima koji ostanu u istini Vjere. “Ljubav za siromašne i potlačene” tako često spominjana od Franje, klasičan je način koji upotrebljavaju socijalisti kako bi slavili komuniste.

Prema njegovom (Franjinom) vlastitom priznanju, komunistički listovi na koje je on bio pretplaćen, morali su se prokrijumčariti njemu, tijekom njegova rada, jer su u to vrijeme bili zabranjeni u Argentini.

Nije tajna da je Franjo strastveni promotor Liberalne Teologije, koja nije ništa drugo do li Marksizam prikazan kao Katolicizam. Fr, Jorge Bergoglio bio je štićenik radikalnog ljevičara Fr. Pedro Arrupe, koji je postavio Bergoglija provincijalom Isusovačkog reda sa 36 god. Arrupe je predsjedavao redom tijekom njegovog najintenzivnijeg razdoblja liberalizacije i upotrijebio Bergoglija za liberalnog provoditelja neslavnog svjetskog okupljanja Isusovaca 1975 god., što je zapečatilo Isusovce na ono što su sada – birokratska monstruoznost, koja potkopava Katoličku crkvu Marksističkom Liberalnom Teologijom.

Don Minutella je protiv Franjine ideje da se upotrijebi njegov položaj kako bi se progurala takva politička agenda, i nije birao riječi o tome. Ostaje vidjeti kakve će korake poduzeti Vatikan protiv njega, ali čini se da se on već sada svrstao među mučenike povijesti kako bi primio svoju nagradu. Njegovo čvrsto i vatreno svjedočanstvo, prekrasno ispunjava proročanstvo Svetog Pavla. “A i svi koji hoće pobožno živjeti u Kristu Isusu, bit će progonjeni”. (2 Timoteju 3-12)

Ne može se ignorirati činjenica da je Minutellina vjernost Katoličkoj crkvi utemeljena na njegovoj istinskoj pobožnosti Blaženoj Djevici Mariji. Neka don Minutella bude vrijedni instrument, koji će pomoći Blaženoj Djevici da slomi napad zmije protiv Crkve.

https://remnantnewspaper.com/web/index.php/fetzen-fliegen/item/3565-catholic-priest-to-be-excommunicated-if-he-doesn-t-pledge-fidelity-to-francis-agenda

Ovdje je jako zanimljivo i korisno primijetiti da je remnantnewspaper.com objavio video o Minutelli kojega je napravio za englesko govorno područje thewildvoice.org, koji otvoreno podržava i promovira Knjigu Istine, kao i ova stranica, što ćemo nastaviti činiti po Volji Božjoj sa još većim žarom, jer ćemo kroz Knjigu Istine uz pomoć Majke Božje ispuniti Hrvatski Krsni Zavjet.

O don Minutelli smo već prije pisali:

http://hrvatskikrsnizavjet.com/biskup-palerma-oduzeo-zupu-i-naredio-strogu-sutnju-sveceniku-koji-je-kritizirao-vodstvo-crkve/

Također i ovo:

http://hrvatskikrsnizavjet.com/zabranjen-molitveni-susret-u-veroni/

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *